top of page

S aplikací Automower® Connect je sečení robotickou sekačkou ještě zábavnější!

Bluetooth® nebo mobilní připojení

Funkce Automower® Connect@Home zajišťuje připojení Bluetooth® mezi aplikací Automower® Connect a sekačkou. Její účinný dosah je cca 30 metrů. Dodává se se všemi modely Automower® (kromě modelu 105).

Modely Automower® X-Line mají integrované mobilní připojení, které umožňuje využívat všechny funkce aplikace Automower® Connect a ovládat je odkudkoli.

Funkce Automower® Connect vám přináší plnou kontrolu

Automower Connect® (s mobilním připojením) umožňuje na dálku ovládat sekačku Automower® a měnit její nastavení, ať jste kdekoli. Můžete sledovat její pohyb v mapě, kontrolovat její aktuální stav a dostávat oznámení o aktuálním dění.


Technologie Automower® inteligentní mapování (AIM)

Inovativní funkce "inteligentní mapování okolí" sbírá informace o sekané ploše. Automower® mapuje pracovní plochu a v mobilní aplikaci ji rozdělí na virtuální dlaždice - oblasti sekání, pro které můžete definovat různá specifická nastavení jako upravit časové plány a výšku sečení či vytvořit zakázané nesekané zóny. Chytrá funkce mapování AIM se díky aplikaci Automower® Connect snadno používá a je kompatibilní se sekačkami Automower® 405X, 415X, 435X AWD a 535 AWD. Ovládejte sekačku snadno v reálném čase přímo ze svého smartphonu a užijte si klid na duši a dokonale zastřižený trávník.



Změna plánů a nastavení

V aplikaci Automower® Connect můžete snadno měnit nastavení (například výšku sečení) a plány provozu sekačky Automower®.



Všechny statistiky jsou dobře dostupné

V aplikaci jsou snadno dostupné podrobné informace o sekačce Automower®. Získejte podrobné statistiky o době provozu, vzdálenostech, době nabíjení, výstrahách ohledně výkonu atd. přímo ze sekačky.



Přehled díky sledování GPS

V zobrazení mapy v aplikaci Automower Connect® můžete sledovat pohyb sekačky v reálném čase. Pokud opustí definovanou oblast, dostanete oznámení.




22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page