top of page

Nová generace sekaček Husqvarna Automower® NERA

Sekačky řady Automower® NERA, které jsou navrženy k dokonalosti a vybaveny inteligentním systémem nové generace, si snadno poradí s nerovným terénem, úzkými rohy a svahy vašeho velkého a rozmanitého trávníku s výjimečnou přesností a zajistí perfektní úpravu trávníku.

Robotické sekačky NERA lze vybavit bezdrátovou technologií pomocí doplňkové sady modulu Husqvarna EPOS™ (volitelný doplněk).

Vyhýbání se objektům

Funkce inteligentního vyhýbání se objektům pomocí radarové technologie zajišťuje přesné sečení a snižuje riziko neplánovaných zastávek. Když sekačka detekuje objekt na trávníku, změní směr, aby se vyhnula nárazu.



Jak funguje technologie EPOS bez ohraničujících vodičů?

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System, systém pro přesné určování polohy) je nejnovější technologie pro modely robotických sekaček Automower®, které jsou určené pro soukromé zahrady. Satelitní technologie umožňuje sekačce pracovat v přesných virtuálních hranicích bez použití vodičů. Virtuální hranice snadno vytvoříte pomocí mobilního telefonu a aplikace Automower® Connect. Můžete vytvořit flexibilní pracovní oblasti a dočasné zakázané zóny a přizpůsobit si tak sekání v jejich rámci. Chytrá satelitní technologie Husqvarna nabízí přesnost na centimetry během několika sekund. Pro zajištění optimálních technických podmínek a fungování vyžaduje volný výhled na oblohu.



Virtuální hranice

Užijte si snadnou instalaci, při které nejsou potřeba žádné ohraničující vodiče. Volitelné příslušenství modulu Husqvarna EPOS™ zajišťuje spolehlivou a přesnou virtuální instalaci. Instalaci můžete v průběhu sezóny upravovat v aplikaci Automower® Connect podle aktuálních potřeb při péči o zahradu. Přesná a flexibilní správa oblastí umožňuje definovat různé oblasti trávníku a použít různá nastavení a plány nebo vytvářet dočasné zakázané zóny.

11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários


bottom of page