top of page

Klasický Automower nebo X-line?

Aktualizováno: 30. 6. 2022


Nevíte proč jsou stroje s X na konci dražší a v čem se vlastně liší? Vyplatí se Vám to? Pokud nevíte, doporučujeme si přečíst náš výpich nejvýznamnějších rozdílu během rozhodování.


Automower Connect

Automower® Connect Vám poskytuje plnou kontrolu nad vaší sekačkou Automower® ze smartphonu nebo tabletu. Sekačky X-line jsou vybaveny pro připojení k vašemu zařízení odkudkoli – můžete posílat příkazy k zastavení, startu a parkování, upravovat nastavení a sledovat vaši sekačku, to vše z aplikace.


Elektrické nastavování výšky sečení

Řada X-line oproti ostatním modelům nabízí elektrické nastavení výšky sečení. Díky tomu můžete výšku sečení nastavit odkudkoliv, aniž byste museli ke stroji.



Pokročilá navigace Navigace s podporou GPS

Modely X-line mají integrovaný GPS systém, který vytváří mapu vaší zahrady pro optimalizaci účinnosti vaší sekačky. Pomocí této mapy sleduje, kde byl a kam musí jet, a upravuje svůj způsob sečení, aby zajistil, že trávník poseká rovnoměrně.


GPS ochrana proti krádeži


GPS pozice vaší sekačky je sledována v aplikaci Automower® Connect, což snižuje riziko krádeže a znamená, že vždy přesně víte, kde se vaše sekačka nachází.

Prémiový design

Všechny sekačky řady X jsou vybaveny prémiovou karoserií, která zahrnuje LED světlomety, pryžový nárazník a speciální barevné kryty kol.

46 zobrazení0 komentářů

Comentarios


bottom of page